Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı, uzmanlık öğrencilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Umut Ballı katılımıyla Diş Hekimliği uzmanlık öğrencileri ile Diş Hekimliği Fakültesi konferans salonunda toplantı yapıldı.

Fakülte Dekan vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Fakültemize uzmanlık eğitimi için gelen öğrencilerin fakültemizden beklentileri ve sorunları dinlenerek değerlendirildi.  Ayrıca her konuda kendilerine danışabileceklerini, uzmanlık öğrencilerinin de sürekli iletişim halinde, birbirini destekleyerek, dayanışma içinde olmalarının yoğun çalışma ortamına kolaylıkla uyum sağlamalarına ve daha mutlu çalışmalarına sebep olacağını sözlerine ekledi.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Umut Ballı ise, uzmanlık öğrencilerinin özlük haklarını ve fakültemizde geçirecekleri süre içindeki eğitim aşamalarında takip etmeleri gereken hususlar ve mevzuatla ilgili bilgiler hakkında bilgi verdi.  Ayrıca, dönem içerisinde dekanlığın da ara ara uzmanlık öğrencilerini bu konularda bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.