Diş Hekimliği Fakültesinde Uzmanlık Eğitimine Yeni Başlayan Araştırma Görevlilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Emre BODRUMLU’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Uzmanlık Eğitiminden sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Umut BALLI ve Asistan uyum komitesi tarafından uzmanlık eğitimine yeni başlayan asistanlarımıza oryantasyon eğitimi verildi. Dekan yardımcısı ve Asistan Uyum Komitesi Başkanı Doç. Dr. Baran Can SAĞLAM tarafından da kampüs ve fakültemizin tanıtımı ile olanakları hakkında bilgi verildi. Doç. Dr. Umut BALLI özlük hakları, uzmanlık eğitiminde geçirecekleri süre içerisinde eğitim aşamaları ve uzmanlık yönetmeliği ile ilgili bilgilendirmeleri yaparak; yeni uzmanlık öğrencilerinin Fakültemize ve eğitim görecekleri Anabilim Dallarına uyum sağlamalarına yardımcı oldu.

25 Aralık 2017