BEU Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri Beyaz Önlüklerini giydiler.

BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen programa BEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu ve Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, dekan yardımcıları Doç. Dr. İnanç Cengiz ve Yrd. Doç. Dr. Neslin Velioğlu, senato üyeleri, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.

22.Kasım Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında Diş Hekimleri Gününde gerçekleştirilen etkinlikte, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında fakültemizde kliniğe çıkacak olan, diş hekimleri olacak, dördüncü sınıf öğrencilerimiz, Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Geleneksel Beyaz Önlük Giyme töreninde hekimliğin sembolü olan beyaz önlüklerini giydiler.

Törende ayrıca geçtiğimiz yıl üstün başarı gösteren öğrencilerimize BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu tarafından onur belgeleri verildi.

Doç. Dr. Çağrı Ural’ın ‘Klinik Uygulamalarda Dental Fotoğrafçılığın Önemi’ ve Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Emir Yüzbaşıoğlu’nun ‘Dijital Diş Hekimliği’ başlıklarında konferanslar verildi. Ardından BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu tarafından konuşmacılara plaketleri verildi.